Sprekers

Sprekers

07-11-2021 t/m 09-11-2021

Robert Swaak - Voorzitter en CEO

Robert Swaak
Voorzitter en CEO

Robert Swaak (1960, nationaliteit: Nederlands) werd met ingang van 22 april 2020 voor de periode van 4 jaar benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) en Voorzitter van de Executive Board van ABN AMRO. Als CEO is hij tevens verantwoordelijk voor Audit, Legal & Corporate Office, Strategy & Sustainability en Brand, Marketing & Communications. Zijn huidige termijn eindigt na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders in 2024.

Christian Bornfeld -Vicevoorzitter en Chief Innovation & Technology Officer

Jasper MaChristian Bornfeld
Vicevoorzitter en Chief Innovation & Technology Officer

Christian Bornfeld (1976, nationaliteit: Deens) werd met ingang van 1 maart 2018 benoemd tot lid van de Executive Board van ABN AMRO Bank N.V. en op 21 april 2021 herbenoemd voor een termijn van vier jaar. Tevens is hij benoemd tot vicevoorzitter van de Executive Board en Executive Committee. Als Chief Innovation & Technology Officer (CI&TO) is Christian Bornfeld verantwoordelijk voor Innovatie, IT, Corporate Information Security en Business Services. Zijn huidige benoemingstermijn eindigt bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering in 2025.

Tanja Cuppen - Chief Risk Officer

Tanja Cuppen
Chief Risk Officer

Tanja Cuppen (1969, nationaliteit: Nederlands) werd met ingang van 1 oktober 2017 benoemd tot lid van de Executive Board van ABN AMRO Bank N.V. en op 21 april 2021 herbenoemd voor een termijn van drie jaar. Als CRO is Tanja Cuppen verantwoordelijk voor Risk Management en Compliance. Haar huidige benoemingstermijn eindigt bij de sluiting van de jaarlijkse algemene vergadering in 2024.

Annemieke Roest - Interim lid van de Executive Board, Chief Financial Officer

Annemieke Roest
Interim lid van de Executive Board, Chief Financial Officer

Annemieke Roest (1970, nationaliteit: Nederlands) werd met ingang van 1 maart 2021 benoemd tot de Executive Board als interim lid van de Executive Board, Chief Financial Officer van ABN AMRO Bank N.V. Zij is verantwoordelijk voor Finance, inclusief Financial Accounting, Asset & Liability Management, Controlling, Tax, Treasury en Investor Relations.