Home

Welkom bij ABN AMRO event 2022

07-03-2022 t/m 10-03-2022

Welkom bij ABN AMRO event

Het bezoeken van een website of je inschrijven voor een evenement is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Veel websites voldoen niet aan de digitoegankelijkheidseisen die voor de overheid sinds 2018 verplicht zijn gesteld. Hierdoor kunnen mensen met een beperking zich niet informeren voor een evenement.

Sommige mensen zijn genoodzaakt om een computer met een toetsenbord te besturen in plaats van met hun muis. Of maken gebruik van spraakondersteuning of schermlezers. Het bezoeken van een website is dan niet vanzelfsprekend. Een digitoegankelijke website kunnen zij wel bezoeken. Wij presenteren je graag onze digitoegankelijke eventwebsite.

Programma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce cursus ullamcorper sollicitudin. Cras interdum tortor at aliquet consectetur. Cras bibendum a mauris id…

Bekijk het programma

Sprekers

Cras aliquam metus ut mauris rhoncus, in blandit ipsum tristique. Pellentesque ullamcorper dignissim sapien, ac bibendum ipsum dapibus et.

Bekijk de sprekers

Aanmelden

Proin ac ipsum nec mi vulputate faucibus. Quisque ut accumsan neque. Morbi ligula dolor, porttitor hendrerit lacus rutrum, volutpat bibendum purus.

Aanmelden